Forlovelsesbilleder i Geografisk have

December 29, 2018

KOMMENDE BRUDEPAR

MARIA & PITER MWABALA

Maria og Peter står overfor deres kommende store bryllupsdag og til deres invitationer, ønskede de at afspejle deres forhold og stemningen til deres store kærlighedsfest over for deres gæster. Vi afsatte derfor en god time i december måned, for at skyde nogle autentiske billeder af dem. Billederne blev efterfølgende brugt til deres bryllupsinvitationer til alle deres gæster. Da Maria og Peter er fra Kolding – hvilket jeg også selv er, var det en oplagt mulighed at besøge smukke geografisk have. Haven er smuk både på en sommerdag, lige så vel som på en kold vinterdag, hvor disse par billeder rent faktisk blev taget. Med lidt efterredigering var det umuligt at se, at parret stod i –1 grad og der lå rimfrost på de visne blade på jorden.