Lidt om mig

MØD JERES NYE TREDJE HJUL

Siden 2012 har mit hjerte slået for at fotografere bryllupper, spise bryllupskage og skabe nye venskaber. I 2016 blev jeg færdiguddannet i visuel kommunikation og har siden da, gjort bryllupper og interiørbilleder til mit fuldtidserhverv. Jeg deler min store passion for bryllupper med min kæreste og sammen elsker vi at rejse, spise god mad og naturen.


Jeg vil ikke være en historiefortæller, jeg vil være en historie lytter. Fortæl mig jeres historie & lad os lave noget smukt sammen.

Jeg brænder for at fange den ægte sjove, skøre, bløde og mærkelige kærlighed som I har sammen.

MED MINE BRYLLUPSBILLEDER

Ønsker jeg at fange den ægte kærlighed, som giver sommerfugle i maven. Den helt ufuldkomne. Den måde I holder om hinanden på, som får jer til at føle jer trygge. Den måde I ser på hinanden og tænker "det er derfor jeg elsker dig". Jeg vil fange de helt store øjeblikke, de højtstående, rolige, og dem indimellem. Dem, du ikke tror, ingen nogen andre ser.

Foreviger bryllupper med min kæreste

VI SKABER HISTORIER SOM VI ØNSKER SKAL VARE FOREVIGT

For nogle år tilbage, startede min kæreste – Rene Skou op med at lave bryllupsvideoer under navnet Capturing Moments. Vi arbejder sammen som et team og elsker at rejse, opleve verden og skrive nye historier sammen.

Vores helt klare mål – hvad end I booker os sammen eller kun vælger at booke mig, Joanna som fotograf eller Rene til bryllupsvideoer, så er det at skabe en individuel historie igennem en serie billeder eller video. For os handler det ikke kun om perfektion, men de små hjerteskærende øjeblikke imellem jer og jeres familie og venner. 

CAPTURING MOMENTS

De helt små og uforglemmelige øjeblikke er oftest svære at fange på billeder. Disse ønsker jeg netop at forevige gennem en helt unik bryllupsvideo.