Lidt om mig

MØD JERES NYE TREDJE HJUL

Siden 2012 har mit hjerte slået for at fotografere bryllupper, spise bryllupskage og skabe nye venskaber. I 2016 blev jeg færdiguddannet i visuel kommunikation og har siden da, gjort bryllupper til mit sidejob.


Jeg vil ikke være en historiefortæller, jeg vil være en historie lytter. Fortæl mig jeres historie & lad os lave noget smukt sammen.

Jeg brænder for at fange den ægte sjove, skøre, bløde og mærkelige kærlighed som I har sammen.

MED MINE BRYLLUPSBILLEDER

Ønsker jeg at fange den ægte kærlighed, som giver sommerfugle i maven. Den helt ufuldkomne. Den måde I holder om hinanden på, som får jer til at føle jer trygge. Den måde I ser på hinanden og tænker "det er derfor jeg elsker dig". Jeg vil fange de helt store øjeblikke, de højtstående, rolige, og dem indimellem. Dem, du ikke tror, ingen nogen andre ser.

Forevige bryllupper er min passion

SKABER HISTORIER SOM JEG ØNSKER SKAL VARE FOREVIGT

For mig handler livet om at skabe den helt rette balance og være et med sig selv. Derfor rejser jeg også meget og bruger tiden til at reflektere over det omkring mig. Jeg har en stor passion og skabertrang for det visuelle og derfor falder det mig meget naturligt, at dokumentere alt omkring mig på en helt naturlig måde.