Jeg ønsker at jeres bryllupsbilleder bliver mere en bare et punkt på jeres tidsplan. Bryllupsbillederne skal være en oplevelse for jer. Det skal være afslappet og hyggeligt. Den time eller halvanden vi bruger på det, skal få jer til at føle, at dagen og tiden står stille. 

Bryllupsbillederne skal blive nogle, som I kommer til at kigge tilbage på igen og igen. Dem der får jer til at huske, hvordan det lige præcis var I følte på det tidspunkt. Familieportrætter og små detaljer får du selvfølgelig også, men lad os skabe noget unikt sammen.

FORTÆL MIG OM JER

Og lad jeres kærlighedshistorie blive foreviget

FÅ DATOER I 2019 OG ÅBEN FOR 2020

EFTERÅRSBRYLLUP I SMUKKE FREDERIKSBERG HAVE

Nina og Steens romantiske havebryllup

Vi kan varmt anbefale Joanna! Så sød og rart et væsen, som formåede at guide os helt naturligt gennem portrætbillederne, på trods af, at ingen af os er særligt komfortable foran et kamera. Ikke mindst er hun en fantastisk fotograf og har en smuk fotostil! Vi har fået så mange vidunderlige billeder, som vi er så taknemmelige og glade for. Tusind tak Joanna!

FAQ

SPØRGSMÅL

Hvornår kan vi forvente at modtage vores billeder

SVAR

Når I modtager jeres bryllupskontrakt, vil I kunne læse at jeg har 3-4 ugers leveringstid på mine alle billeder. Dog har jeg formået at levere alle mine bryllupsbilleder til mine par inden for en uge i 2018. Dog afhænger min leveringstid også meget af årstiden. Jeg bruger en del tid på, at efterbehandle og give jeres billeder det helt rigtige look. Jeg tror på at den måde jeg toner mine billeder, understøtter følelserne på lige netop det tidspunkt jeg skød billederne.

SPØRGSMÅL

Vil vores billeder blive vist på dine sociale kanaler, så som instagram og facebook?

SVAR

Jeg holder af at dele mit arbejde på de sociale medier og tror også på, at det er med til at understøtte og vise hvad jeg kan og brænder for. Det er vigtigt for mine følgere og kunder at blive opdateret på mit seneste arbejde, men samtidig også at kunne vise mine fremtidige par hvad kan levere. Lige som I også har fundet mig, ved at kunne lide mit arbejde.

SPØRGSMÅL

Hvor meget tid skal vi sætte af, til at få taget selve vores bryllupsportrætter?

SVAR

Jeres bryllupsdag går utrolig hurtigt og jeg ønsker netop at skabe lidt tid, hvor I sammen kan være alene. Jeg vil gerne fotografere jer to for hvem I er og anbefaler altid at sætte omkring en times af (uden transport mm.). Jeg ønsker at gøre denne tid afstressende, romantisk og give jer lidt tid til at kysse og kramme, mens jeg foreviger dette.

01