Booking & ledige datoer

FÅ DATOER i 2022 – NU ÅBEN FOR 2023

Måske er det første gang i er herinde på min bryllupsside, eller også er I måske vendt tilbage igen og igen – for lige at vide lidt mere om mig som bryllupsfotograf. Tøv ikke med at dele jeres tanker med mig.

JEG GØR TINGENE EN SMULE ANDERLEDES

Jeg ønsker at fotografere hvert moment fra et autentisk og åbent perspektiv – for at kunne fange de unikke øjeblikke. Hvad end dette er jeres første gang, til at booke en fotograf eller ej – er det vigtigt at vide hvad I går ind til. Herved om vi er det helt rette match for hinanden. Jeg vil rigtig gerne forsikre dig om, at den oplevelse jeg ønsker at give jer – er noget I aldrig vil fortryde, men tilgengæld altid vil kunne se tilbage på med tårer i øjnene.

AF HELE MIT HJERTE

VÆLG JOANNA

“På dagen formåede Joanna at indfange selv de mindste små øjeblikke og detaljer - og uden vi nærmest opdagede hun var tilstede. Det var en fornøjelse!

Den dag i dag forstår jeg stadig ikke, hvordan hun formåede at være så stor en del af vores bryllup, uden man lagde mærke til hun var der. Men jeg er hende evig taknemmelige, da det har givet os nogle upolerede og smukke billeder, hvor hun har formået at få det intime frem.

Jeg føler mig utrolig priviligeret over at havde en så talentfuld fotograf til at dokumenterer vores dag på sådan en smuk måde som Joanna gør.

Cecilie og Jesper