Jeres bryllup er så meget mere end bare en dag. Det er en begivenhed, der er skabt i årtier af familie, venner og livets uventede vidundere. Bryllupsvideoer er til de eventyrlystne, passionerede og forelskede, der ønsker det hele lidt mere levende.

Vi er eventyrlystne, drømmere og ønsker at fortælle historier. Min kæreste Rene Skou der ejer Capturing Moments, ønsker at fange de levende øjeblikke og forevige dem i en bryllupsvideo. Han ønsker at fange de unikke øjeblikke der viser kærlighed mellem to mennesker, på sådan en helt speciel måde der ikke kan forklare. Hans mål er at skabe en video som I kan sidde og kigge tilbage på og få følelsen af at være tilbage på jeres store dag.

“Jeg går meget op i at lave bryllupsvideoer, som får den helt rigtige følelse frem hos både brudeparret når de ser videoen fra deres bryllup efterfølgende, men lige så meget hos folk der måske endda ikke engang har overværet deres vielse. Mit fokus er også at afspejle jeres familie og venners store kærlighed til jer igennem videoen. Jeg prøver at fokusere på, at gøre oplevelsen under selve videoshootet sjov, men også autentisk og nærværende. Selve toningen i videoen er varm og giver derved et romantisk look.”

Vielse på Kragerup Gods

Camilla og Andreas

PLAY

FÅ FILMET ALLE TALER OG INDSLAG

KIG TILBAGE PÅ TALERNE

Når du/I bestiller Capturing Moments til bryllupsvideoer en hel dag, tilbyder han altid at lave en selvstændig video med alle talerne fra selve festen. Dette er inklusiv i hans pris og noget, men aldrig bør være foruden.

HVOR MANGE BRYLLUPSVIDEOER VIL VI MODTAGE?

Ved bestilling af en halv dags bryllupsvideo, vil du få en samlet video fra vielsen, receptionen og de romantiske bryllupsportrætter. Hvis du/I bestille Capturing Moments til en hel dags bryllup, vil du/I opleve at få en 12-15 minutters lang video, med stemninger fra hele dagen. Hvis I ønsker det, kan Rene Skou også henvende sig til nogle af gæsterne på selve dagen, for at få dem til at sige et par ord til jer. Når du/I bestiller ham hele dagen, optager han alle talerne og indslagene, som leveres i en samlet video ved siden af selve stemningsfilmen.

HVOR MEGET TID SKAL VI BRUGE PÅ PORTRÆTTERNE?

Da de fleste par også booker en fotograf ved siden af en videograf er det også vigtigt at sætte ekstra tid af til selve portrætterne. Capturing Moments har en del erfaring inden for bryllupsvideoer og plejer som regel, at tage kontakt til brudeparrets fotograf (hvis det ikke er mig – Joanna Egeberg) inden den store dag. Således afstemmes der lige, så fotograf og videograf ikke går i vejen for hinanden. Rene Skou anbefaler dog mindst 60-90 min, så fotografen har tid til at tage lidt billeder og Rene efterfølgende selv kan råde og vejlede i hvordan brudeparret skal stå eller gå imens der skydes video. På den måde opnåes den største afslappende og sjove stemning, som også afspejles i videoen efterfølgende.

HVORDAN FUNGERE DET NÅR I ER KÆRESTER?

Efter en del bryllupper sammen og også foto og video opgaver hos større virksomheder, har vi lært hvordan vi arbejder godt sammen. Som par afstemmer vi altid dagen inden vi kører ud til et bryllup, så vi ikke går i vejen for hinanden. Det er altid rart for os at kunne dele sådan en lang dag med hinanden, men samtidig kommer der også en utrolig god rød tråd imellem billeder og bryllupsvideoen. Derudover er det altid nemt, at vi kan køre sammen og lige sådan kontakten med vores brudepar i et fælles møde eller telefon samtale gør, at intet info går tabt.